Elke periode kent zo zijn eigen trends. Wij keken naar vier trends voor uw interieur die u in 2017 niet voorbij kunt laten gaan!

Wit

Wit wonen is echt een trend. Het creëert rust in een vrij moderne tijd. Iedereen kent wel het gevoel te willen onthaasten en rust te willen na een lange dag. Door een (aantal) kamers in uw huis volledig in wit in te richten, vindt u de rust die u zoekt. Vooral keukens en badkamers zijn dit jaar bijna helemaal wit. Het wordt in 2017 een nog grotere trend dan het al is. Tip: zorg ervoor dat bijvoorbeeld de muren of enkele andere accenten net een ander kleurtje hebben of contrasteer met zwart. Hierdoor blijft het rustig en wordt uw interieur niet klinisch als de behandelkamer van de tandarts.

 

Mannelijke kleuren

Als tegenhanger van de wit wonen trend, zijn er in 2017 ook juist veel donkere kleuren en stoere materialen te vinden. Donkere wanden, hoogpolige tapijten en onbehandeld hout. Zware stoffen als fluweel voor de gordijnen of de bank zijn ook weer helemaal van nu. De mannelijke hobby’s mogen ook getoond worden, dus zet vooral die pooltafel gewoon in de huiskamer en die foto van manlief met een grote vis mag ook uit de garage en aan de muur.

 

Marmer, natuursteen

Natuursteen- en marmerprint, zijn het helemaal deze herfst en winter. Op de muur, tafels, in de keuken en badkamer… Overal te vinden dus. Terug naar de natuur met deze trend. Doet het vooral goed in de badkamer en keuken, maar een openhaard of een woonkamer met wat marmeren- of natuursteenaccenten is natuurlijk ook prachtig en geeft een luxe en gezellige uitstraling aan uw woning.

trends

bron: vtwonen

 

Goud

U houdt ervan of niet, maar gouden accenten zijn heel erg ‘hot’. Gepoederd gouden bestek, gouden knopjes aan kastjes of een goudkleurig onderstel voor een bijzettafeltje. U geeft uw interieur net even dat extra glimmertje en goed gedaan, oogt het heel luxe en sjiek. Een tikje nostalgie in deze koudere maanden is natuurlijk nooit weg!

 

Bent u geïnspireerd geraakt, maar weet u niet waar te beginnen? Laat dan onze interieuradviseurs langskomen! Voor maar € 90,- komen zij langs, maken foto’s, luisteren naar uw wensen en bieden dan in A3 hun presentatie aan. Hoe ze dat doen? Met weinig, veel veranderen, dat is de truc en onze specialisatie!

 

Leave a Reply

Call Now Button