Binnenschilderwerk

Als je schilders in je huis wilt die vriendelijk communiceren en professioneel werken, dan zit je goed bij Vincent Azier Schilderwerken. En voor professioneel kleuradvies komt Vincent graag bij je langs. Onze ambitie? Goed werk leveren, iedere dag opnieuw. Dit doen we met een team van ruim 15 fulltime schilders in Leiden en omstreken.


Totaalpakket voor binnenschilderwerk

Wij bieden een totaalpakket aan voor al je binnenschilderwerk: van trappen, huiskamers, badkamers tot kozijnen. Het zorgt voor de juiste uitstraling in je woning en beschermt tegen schimmels, vocht en slijtage. Vaak wordt binnenschilderwerk wat onderschat, maar het is minstens zo belangrijk als het buitenschilderwerk. Het geeft houtrot geen kans.

Herstellen van houtrot

Heb je te maken met houtrot? Samen met Trotshout.nl bewerken we houtrot met pure vakspecialisten. Van een pasta reparatie, lamineren tot het deelvervangen van een kozijn. Met onze kennis en ervaring garanderen we een strak resultaat.


5 voordelen van Vincent Azier Schilderwerken

  • Een écht familiebedrijf
  • Ook gespecialiseerd in houtrot 
  • Nette en professionele schilders 
  • Groot netwerk met pure vakmensen 
  • Ruim 30 jaar ervaring in schilderwerk

Overige diensten

Spuit- en stucwerk

Naast schilderwerk passen we regelmatig spuitwerk toe voor wanden en plafonds. Deze techniek is doorgaans sneller en levert een strak resultaat op, ook bij grotere oppervlakten. Daarnaast verzorgen we binnen- en buiten stukadoorswerk, met alle bijbehorende werkzaamheden.

Behang op basis van linnen

Overweeg je om met behang extra sfeer aan te brengen in je woning? Onze eigen behangspecialist plakt werkelijk alle soorten behang. Van je complete woning tot slechts één kamer: we regelen het. Daarin werken we veel samen met styliste Emma Biemans.

Overige werkzaamheden 

We helpen onze klanten ook met overige werkzaamheden: van het vervangen van een dakgoot, het plaatsen van kozijnen tot loodgieterswerkzaamheden. Dankzij ons grote netwerk kunnen we alles voor je regelen. Je hebt daarbij maar één aanspreekpunt en dat is Vincent. Hij heeft contact met het netwerk, regelt de planning en zorgt dat alles vloeiend in elkaar overloopt. Zo helpen we elkaar écht verder. 


Klanten bij wie het weer strak in de lak staat 

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Fijn bedrijf. Werken netjes en snel en zijn ook nog eens vriendelijk en correct.”
Peter

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Ze denken goed met je mee en geven goed advies”
José

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Keurig nette schilders, heel blij met het resultaat.”
Karin

Offerte aanvragen?

Wij nemen binnen 24 uur contact op.