We kunnen voor u ook een meerjarenplan opstellen. Dat is geen algemeen plan, maar een plan dat voor u op maat is gemaakt. We kijken namelijk gericht naar uw woning en maken aan de hand daarvan een plan hoe we het schilderwerk van uw woning het beste kunnen onderhouden.

Goed onderhoud
Uw woning voorzien van goed onderhoud is belangrijk. Niet alleen voor uw eigen woongemak, maar ook voor als u ooit eens uw woning wilt verkopen. Een huis dat goed onderhouden is, heeft een streepje voor. Daarnaast biedt een meerjarenplan de mogelijkheid om mogelijke gebreken op tijd te zien en te herstellen.

Vakmanschap
We beschikken over de kennis, vakmanschap en de juiste materialen om uw woning in goede staat te houden. Zo voorkomt u dat uw woning al vroeg verouderd. Natuurlijk stellen we het meerjarenplan samen met u op en blijven we met u communiceren wanneer we een volgend onderhoud willen uitvoeren.

Advies
Bij het uitvoeren van een meerjarenplan op maat geven we u ook advies. Over de verschillende houtsoorten, over de juiste verf bij een bepaald weertype en over muren en pleisterwerk. Een meerjarenplan verlengt de levensduur van het schilderwerk. Ook scheelt het op de lange termijn aanzienlijk in de kosten.

Heeft u interesse in een meerjarenplan op maat en wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

[vc_single_image image=”145″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_single_image image=”146″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”]