Beeldend kunstenaar Thijs van Kimmenade heeft een waar kunstwerkje gemaakt van zijn eigen huis in Milheeze. De man heeft de buitenmuren beschilderd met blauw-witte strepen en dat geeft een eigenaardig maar kunstig effect. Hoewel het ontwerp van Van Kimmenade wellicht iets te ‘abnormaal’ is voor een rijtjeshuis, zijn er wél manieren om de buitenkant van uw woning net zo persoonlijk te maken als de binnenkant.

En een van die manieren is mooi buitenschilderwerk. Dit kan bijvoorbeeld het restaureren zijn van de bestaande patronen of kleur van de buitenmuren maar ook het aanbrengen van juist een modernere kleur. Naast het schilderwerk kunnen wij enige sporen van houtrot verwijderen of nieuwe ramen en kozijnen plaatsen. Een mooie afwerking geeft een verzorgde en vernieuwde uitstraling.

Weer
Bij het schilderen van uw woning aan de buitenkant hebben we aandacht voor verschillende weertypen. Het schilderwerk moet natuurlijk netjes blijven wanneer het regent en kouder wordt. Maar ook aan de zonkant moet de verf niet afbladeren en moet het dus bestand zijn tegen uv-licht. We gebruiken dus de juiste verf per weer- en houtsoort.

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u informeren over wat we voor u kunnen betekenen? We adviseren u graag over de juiste verf voor uw kozijnen, gevel en andere oppervlaktes aan de buitenzijde van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Om zelf wat inspiratie op te doen, hebben we een paar mooie ‘kunstige’ huizen voor u op een rijtje gezet:Leave a Reply

Call Now Button