Bent u op zoek naar een nieuwe kleur of een modern behang op uw wand? Of wilt u nu eindelijk weleens van die kleur af, die u al een tijdje niet meer zo mooi vindt? Met de winterschilderkorting komt deze wens wellicht dichterbij. Vakmanschap met korting!

Korting

In de maanden december januari, februari en maart, geldt bij ons de winterschilder korting. U ontvangt een korting van €25,- per schilder per dag. Deze korting loopt al snel op tot €125,- per schilder per week. Een goede reden om deze korting niet te laten lopen. Op dit moment geldt ook nog ons lage BTW tarief van 6% in plaats van 21%. Deze korting geld voor alle particuliere woningen.

winterschilder

Wat doet de winterschilder?

De winterschilder doet eigenlijk bijna alles wat u normaal ook aan service van ons kunt verwachten. Denk aan het restaureren van schilderwerk en oude plafonds, het plakken van alle soorten behang tot aan het spuiten van plafonds. Van de kelder tot de zolder, wij zijn van alle diensten thuis. Bent u bang dat een klus veel rommel met zich mee zal brengen? Wij maken gebruik van schuurmachines met stofzuigers en wij plakken alles netjes af. En vergeet onze verhuisdoos service niet, de dozen kunnen kosteloos worden gebruikt voor de opslag van uw spullen.

Nieuwe look?

Die wand met beschadigingen, die kleur die u nu wel gezien hebt… Een nieuwe kleur of juist een kleurrijk behang kan al veel veranderen. Maar hoe weet u nou wat er mooi zal staan bij uw meubels en andere inrichting? Laat dan onze interieur adviseur langskomen! Voor maar € 90,- komen zij langs, maken foto’s, luisteren naar uw wensen en bieden dan in A3 hun presentatie aan. Hoe ze dat doen? Met weinig, veel veranderen, dat is de truc en onze specialisatie!

winterschilder

Leave a Reply

Call Now Button