Laat uw woning voordelig schilderen met een btw-tarief van 6%

By 13 juli 2016 Actueel No Comments
winterschilder

Als u de sleutel omdraait en voor het eerst uw nieuwe woning binnenstapt, is het altijd spannend hoe het pand er leeg uitziet. Soms kan dat meevallen en soms tegen. Een likje verf kan in veel gevallen wonderen verrichten en de sfeer bepalen.

Maar om naast het verslepen van meubilair, het uitpakken van overvolle verhuisdozen en het inrichten óók nog eens het hele huis te moeten verven, kan een behoorlijke klus zijn. Daarom is het geen gek idee dat u het schilderwerk uitbesteedt. Op deze manier kan u zich rustig bezighouden met het verhuizen en nemen wij het opknapwerk voor onze rekening.

Het uit handen geven van het schilderen is daarnaast ook nog eens best voordelig, vooral voor particulieren. Zij betalen namelijk een lager btw-tarief van 6% in plaats van de normale 21%. Dat kan onder de streep zeker wat geld besparen.

Werkgelegenheid

Deze permanente regeling is echter niet in het leven geroepen om de klant korting te geven, hoewel dat wel een leuke bijkomstigheid is.  De verlaging van het btw-tarief voor schilderwerk moest in de schildersbranche de werkgelegenheid stimuleren en zwart werk minder aantrekkelijk te maken. Zoals bij vrijwel elke wet zitten er wél twee voorwaarden aan de verlaging verbonden: de panden moeten door particulieren bewoond worden en het moet gaan om huizen van minstens twee jaar oud.
Als uw (toekomstige) woning voldoet aan de bovenstaande eisen dan mogen wij u dus nóg voordeliger helpen!

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u een afspraak maken voor een schilderklus? Bel ons dan op 071-8883883/ 06-51351740 of mail even naar info@schildervincent.nl

Reageren

Call Now Button