Misschien heb je er weleens eerder van gehoord, maar het kan natuurlijk ook zijn dat de term ‘free printable’ helemaal nieuw voor je is. Een free printable is eigenlijk de digitale variant van een leuk schilderijtje of poster. Je kunt gratis allerlei illustraties downloaden, uitprinten en… Hoppa, je saaie muur is weer een beetje mooier en hipper.

Als je je interieur stijlvol en modern een make over wil geven, zorg je er natuurlijk eerst voor dat je een goede basiskleur kiest voor op de muren. Hierbij kunnen wij van Vincent Azier je bijstaan. Wij hebben stylisten die samen met jou gaan kijken naar wat er bij je past en wat je mooi vindt. Daarna komen onze schilders dit voor je uitvoeren.

Heb je je huis al opgefrist, maar wil je ook graag iets hips, of iets bijzonders aan de muur? Denk dan eens aan een free printable! Via Pinterest vind je de leukste illustraties en grappigste teksten voor aan jouw muur. Klikken, printen, lijstje erom heen en klaar! Of kies in plaats van een lijstje voor Washi tape om je printable aan de muur bevestigen. Washi tape is helemaal hip en gemakkelijk te verwijderen als je weer zin hebt in iets nieuws. Let wel goed op dat je je (nieuwe) schilderwerk niet beschadigt!

Ben je geïnteresseerd in hoe wij je woning op kunnen frissen? Neem dan snel contact met ons op!

Kijk ondertussen de kunst af van onderstaande kunstenaars!

 

 

 

 

free printable

Credit: drawingimage.com

Leave a Reply

Call Now Button