U heeft een schilderklus in of om het huis en u wilt deze graag uit laten voeren door een vakman. Alleen, waar vindt u die? Allereerst bent u voor al het schilderwerk (binnen en buiten) natuurlijk bij ons aan het goede adres. Maar hoe zorgen we ervoor dat wat u in het hoofd heeft ook precies door ons wordt uitgevoerd? Kortom, hoe vertalen we uw idee naar het door ons uitgevoerde eindresultaat?

We hebben wat tips voor u op een rij gezet.

  1. Zorg ervoor dat u zelf een idee heeft van wat er precies moet gebeuren. U kunt op internet zoeken naar informatie over de klus die u in gedachten heeft. U kunt ook een offerte bij ons aanvragen, dan sturen wij een expert die bekijkt of de klus uitgevoerd kan worden zoals u het in uw hoofd heeft, of dat er misschien meer of minder voor nodig is.
  2. Doe wat vooronderzoek: doe eens inspiratie via pinterest of een woonmagazine. Hulp nodig? Laat dan onze interieur adviseur langskomen! Voor maar € 90,- komen zij langs, maken foto’s, luisteren naar uw wensen en bieden dan in A3 hun presentatie aan. Hoe ze dat doen? Met weinig, veel veranderen, dat is de truc en hun specialisatie!
  3. Maak een verlanglijstje. Een lijst met daarop uw wensen voor de betreffende schilderklus is altijd handig. Zo heeft u zelf een overzicht en weet onze vakman ook precies wat uw wensen zijn.
  4. Afspraken maken. Zorg ervoor dat u duidelijke afspraken maakt over de opdracht. Ze deze op papier, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.
  5. Bent u tevreden over ons werk? Wellicht zijn er nog andere klussen, of wilt u meteen een vervolgafspraak maken zodat wij in het onderhoud kunnen voorzien. Wees er op tijd bij, want vooral grote( onderhouds)klussen moeten goed van te voren worden gepland. Op deze manier hoeft u over een aantal maanden niet opnieuw op zoek te gaan naar een schildersbedrijf.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Leave a Reply

Call Now Button